Louise Dohn

Kriger, kinotur men ingen popkorn

Kino.dk står bag initiativet “kinotur”, hvor alle der har lyst kan komme i biografen gratis og se en udvalgt film. Det eneste kino.dk ønsker fra dig af er, at man enten anmelder filmen på deres website, laver en-to Facebook-opdateringer eller livetweeter. Win-win for en film- og social medianørd!

Kino.dk står bag initiativet “kinotur”, hvor alle der har lyst kan komme i biografen gratis og se en udvalgt film. Det eneste kino.dk ønsker fra dig af er, at man enten anmelder filmen på deres website, laver en-to Facebook-opdateringer eller livetweeter. Win-win for en film- og social medianørd!

http://storify.com/LouiseDohn/kriger-kinotur-men-ingen-popkorn

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row el_position=”last”] [vc_column width=”1/6″] [vc_facebook type=”button_count” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_tweetmeme type=”horizontal” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_googleplus type=”medium” annotation=”inline” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_pinterest el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [/vc_column] [/vc_row]

Leave a Comment