Louise Dohn

En stormfuld start på 2013

[vc_row el_position=”first”] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first”]

The Onion, China Red, Epicurious og den tragiske hændelse i Boston er alle hver især involveret i forskellige cases hvor bølgerne er gået højt, stormen har taget fat og i nogle tilfælde udsat for en decideret ‘shitstorm’.

[vc_row] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first”]

The Onion, China Red, Epicurious og den tragiske hændelse i Boston er alle hver især involveret i forskellige cases hvor bølgerne er gået højt, stormen har taget fat og i nogle tilfælde udsat for en decideret ‘shitstorm’.

The Onion, China Red, Epicurious og den tragiske hændelse i Boston er alle hver især involveret i forskellige cases hvor bølgerne er gået højt, stormen har taget fat og i nogle tilfælde udsat for en decideret ‘shitstorm’.

The Onion, China Red, Epicurious og den tragiske hændelse i Boston er alle hver især involveret i forskellige cases hvor bølgerne er gået højt, stormen har taget fat og i nogle tilfælde udsat for en decideret ‘shitstorm’.

http://storify.com/LouiseDohn/en-stormfuld-start

[/vc_column_text] [vc_column el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row el_position=”last”] [vc_column width=”1/6″] [vc_facebook type=”button_count” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_tweetmeme type=”horizontal” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_googleplus type=”medium” annotation=”inline” el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [vc_pinterest el_position=”first last”] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [/vc_column] [vc_column width=”1/6″] [/vc_column] [/vc_row]

3 Comments

 1. Jeg synes Kardashian tweetet falder lidt uden resten. For mig ligner det blot at en så chancen for at kritiserer noget hun i forvejen ikke kunne lide og koblede så tragedien på – og så kom medløberne.

  Der er intet i Kardashian tweetet som kan falde nogen for brystet – og der kan findes masser af andre tweets omkring samme tidspunkt som opfordrede til noget andet end at se nyheder og bede for de berørte.

  Som den type celeb som Kardashians er, har de ikke noget ballast til at forsvarer sig med. Det havde en a-lister kunne (og de var nok ikke endt i samme pibekoncert). Under omstændighederne var de nødt til at fjerne tweetet efter kritikken for ikke at ende i unåde hos populistiske medier/politikere mm.

  Someecards har en kommentar til epicorious: Epicurious’s Boston-themed recipe tweets are a reminder that not everyone has to comment on a tragedy.

  Det kan han have ret i. Desværre så mener alle (eller rigtig mange) at de har en ret til at kommenterer alt på twitter – inkl. en uskyldig tweet fra Kardashian.

  1. Tak for dit fede feedback, René!
   God pointe med Kardashian – haters always gonna hate, right?
   Synes bare, at det var spændende/uhyggeligt/tragisk hvor mange der egentlig hoppede med på bølgen, hvis du kan følge mig.
   Der er sikkert 1000 andre celebre tweeps, som også har tweeted om tv-shows eller andre (for dem) dagligdagsting og de har muligvis kun fået halvt så meget hug hvis overhovedet nogen. Men modvind kom hun i – men uden tvivl er der mere “kød” på Epicurious-sagen.
   ^Louise

Leave a Comment