#Blog #Livigno #Udlandsdansker

En vigtig milepæl i parforholdet

Af den 17. april 2018

Adskillige milepæle har indfundet sig i mit #LivSomUdlandsdansker her de sidste dage, men på det personlige plan.

Det har været hyggeligt og begivenhedsrigt – jeg kom ud og så noget andet end min bjerge (bjergkuller er faktisk en ting) og vigtigst af alt: mine forældre har set fået set MINE bjerge og mit nye hjem, og det var fantastisk!

Nye milepæle i parforholdet:

  • Mine forældre på besøg i Livigno (små 5 dage) for første gang.
  • Mine forældre beser vores lejlighed i Livigno for første gang.
  • Lucas og mine forældre mødes for første gang.
  • Lucas og mine forældre indtager mad sammen for første gang.

Og det i sig selv er egentlig nok ret store skridt i et parforhold, men der skete noget endnu vildere i mit og Lucas liv.

Det helt store skridt i vores forhold var nemlig intet mindre end, at jeg måtte tage Lucas BMW, forlade bjerget og hente/køre mine forældre ved og til toget.

I de 3 år Luca og jeg har været sammen, kan det tælles på én finger hvor mange gange jeg har kørt hans elskede BMW (det er der sikkert nok nogle som kan relatere til), og det skal retfærdigvis nævnes: Jeg har ikke presset på for at køre bil i bjergene (jeg er ærligt lidt ræd for kørsel og snevejr).

Men altså vi er nu nået til den milepæl i parforholdet, hvor jeg næsten uden tics fra Lucas side kan tage bilen, som det passer mig – det er stort for ham, mig og vores parforhold.

You tell me: Jeg er stadig i tvivl om grunden til Luca ringede adskillige gange, var fordi han var bekymret for mit eller bilens helbred. 😉


TAGS
Lignende blogposts

SMID EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOUISE DOHN
Copenhagen, DK

"We don't have a choice on wether we do social media - the question is how well we do it" -Erik Qualman... Med disse ord in mente, går jeg på arbejde hver dag.

Tweeeets