#Blog #Boganmeldelse #SoMe

Jab, Jab, Jab, Right Hook – jeg’ hooked!

Af den 6. maj 2016

Jeg savner egentlig ikke at studere – jeg savner slet ikke eksaminerne, men jeg kan godt savne at lære nye nørdede ting på daglig basis, derfor læser jeg!

Jeg har et noget så langt og vildt RSS-plugin kørende i Chrome, som pt. har 204 ulæste notikationer fra diverse websites, men endnu sjovere er: Jeg læser bøger. Ikke af den gammeldags slags, dem på iPad’en – bare rolig, jeg er ikke gået hen og blevet analog på min gamle dage.

jabjab2“Many were dragged kicking and screaming to social media, but by now most understand that having a Facebook page and a Twitter account is critical for brand visibility and credivility. So they’re there. They’re just still not doing it right.” 

Af alle de bøger jeg har læst, så er Jab, Jab, Jab, Right Hook: How to Tell Your Story in a Noisy Social World af Gary Vaynerchuk en af de bedste “digital marketing”-bøger jeg nogensinde har læst. ALT hvad han siger og skriver, slår simpelthen sømmet på hovedet, og jeg fandt mig selv sidde og grine, smile og nikke anerkendende mens jeg læste den. Af samme grund er jeg begyndt at læse den igen, bare så jeg ikke misser et eneste guldkorn.

jabjab3

“I write this with the utmost respect: Marketers, small business, celebrities, I know you’re trying, but with few exceptions, the content you’re putting out there sucks.”

Det kommer til at lyde vildt arrogant, men bogen siger egentlig ikke noget jeg ikke ved, hvilket på sin vis er ret heldigt, når den første gang blev udgivet i 2013 – så skulle vi efterhånden også vide det i Danmark, ikke? Men det fede ved Gary her, er at han simpelthen får det til at lyde så simpelt… Som i virkelig simpelt!

Han skriver præcis sådan, at han selv mener, at man bør skrive/handle. Det er vel egentlig ikke så mærkeligt, tænker du måske, men man kan mærke, at han ved hvad han snakker om, og han formidler det så selv en 10-årig (dog engelsk-talende) ville kunne forstå det og ville føle, at det var hende, at han talte til.

Lad det ikke skræmme af, at han i flæng nævner “EdgeRank” på et par sider – Facebooks svar på Voldemort. Husk, hvornår bogen så dagens lys for første gang.

Jab, Jab, Jab, Right Hook: How to Tell Your Story in a Noisy Social World

Jeg vil ikke komme mere en længere anmeldelse – for linjerne ovenover dækker min holdning: Bedste bog i lang tid!jabjab5

Derimod vil jeg rigtig gerne dele et par mere af hans guldkorn, og så håber jeg, at du vil få lyst til at læse mere og købe/låne hele hans bog. Det er nok heller ikke helt uden grund, at 703 anmeldelser på Amazon har givet den et snit på 4,5 stjerner ud af 5! Læs den!

 

5 citater fra Gary Vaynerchuk, som er værd at huske:

TAGS
Lignende blogposts

SMID EN KOMMENTAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOUISE DOHN
Copenhagen, DK

"We don't have a choice on wether we do social media - the question is how well we do it" -Erik Qualman... Med disse ord in mente, går jeg på arbejde hver dag.

Tweeeets