Et jobopslag (jagten på en CM’er)

I forbindelse med mit job som “head of community management” stod jeg bl.a. for at finde og ansætte nye (primært i form af studentermedhjælpere) community managers.

Herunder var jeg også ofte lead på selve jobinterviews’ne, men det er svært at dokumentere i et blogpost, så i første omgang må du nøjes med et skriftligt jobopslag (som forøvrigt vist stadig bruges til inspiration på TV 2 den dag i dag), som jeg har forfattet:

Om jobbet 
Forestil dig, at du skal være det digitale svar på Lene Beier i “Landmand søger kærlighed”, der omfavner alle med overskud, eller social media udgaven af stuepigen på “Badehotellet”, eller en virtuel version af Peter Ingemann, som tager hver en udfordring med et smil.
Altså forestil dig, at du skal være TV 2s stemme på sociale medier, hvor vi er, hvad vi deler!


Det er ét fedt, om du er ung eller gammel, har fjernsyn eller streamer, har Android eller iPhone – så længe du har mod på, og evner til, at være vores svar på en digital vært/værtinde.


Du bliver hjertet bag TV 2s Facebookside og udvalgte fiktions sider/profiler på sociale medier, og du skal have lyst til at hygge med og om vores brugere, samt skabe indhold der connecter med målgruppen.

Om dig
– Du er et socialt og empatisk menneske, og dine venner betegner dig som godt selskab.
– Om det er fra et studie- eller fuldtidsjob er underordnet, men du har decideret community management erfaring (gerne > 1 års erfaring).
– Har gå-på-mod, er selvkørende og tør stå ved dine holdninger – vi tror på dig, så det skal du også selv gøre.
– Kan møde en bruger digitalt, hvor han/hun er.
– Forstår at det at “poste på Facebook” ikke er noget, man bare gør. Du laver indhold med kærlighed – det kan mærkes, når du poster, at du har hjertet med i det.
– Du ved hvad vi mener, når vi spørger om “reach/rækkevidde” på “Størst”-opslaget eller snakker “engagement rate” på “Skilsmisse i børnehøjde”-dokumentaren.
– Du skriver fejlfrit dansk, elsker ord-nørderi og vælger dine emojis med omhu.
– Kan begå dig i et stort netværk af kollegaer med vidt forskellige fagligheder.
– Du har en genvej til Excel eller Google Sheets liggende på skrivebordet, da du ved, at man sagtens kan være kreativ og have struktur på tingene samtidigt.


Erfaring med følgende vil være en fordel
– Photoshop (eller Illustrator/InDesign)
– Videoredigering i f.eks Premier Pro.

Vi tilbyder
– Et ønske om at gøre dig til Danmarksmester i community management!
– Muligheden for at arbejde med content af højeste kvalitet.
– En stilling i et kreativt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi dyrker vores faglighed og sætter en ære i teamwork – men også kan danse til den lyse morgen, når muligheden byder sig.
– Frihed under ansvar – der er til tider skæve arbejdstider og weekendarbejde.

Jobopslag på omtv2.tv2.dk

Description