Louise Dohn

Et sted langt oppe i de italienske Alper i 1800 meters højde, sidder jeg som oftest foran mit skrivebord, på mit nye forholdsvis lydløse keyboard og taster løs, mens jeg indtager min Nescafé i en Royal Copenhagen-kop.

Jeg har sagt farvel til daglig frokost med kolleger, fast pensionsordning og spontane familiebesøg - jeg er nemlig flyttet til Italien, og er nu officielt udlandsdansker.

Jeg har til gengæld til sagt goddag til kærligheden, goddag til frisk luft og goddag til livet som freelance social media specialist, og dét føles bare godt!

Markedsføring på sociale medier

Jeg har mere end syv års joberfaring med sociale medier, hvor jeg har været med i alt fra strategi til evaluering og fra den kreative udvikling til eksekvering i min tid hos TV 2. Se eksempler på mit arbejde her.

Community management

Man kan læse og studere sig til meget, men man lærer først rigtig sig selv som community manager at kende, når man har siddet i en rigtig shitstorm. Dét har jeg (du husker dengang Allan Simonsen var med i Vild med dans?), og dét blev jeg en bedre CM’er af.

Produktion af indhold

Jeg har arbejdet med Photoshop, InDesign og Illustrator i snart 10 år – Premiere Pro er kommet til her for et par år siden.
Med mit indgående kendskab til Adobes produkter, kan jeg selv producere indhold til digitale medier.

Ledererfaring

Som ‘head of community management’ har jeg udover at være ansvarlig for TV 2 Marketings ageren på sociale medier, skulle sikre de bedste arbejdsforhold for, vagtplanlægge, ansætte (og afskedige) mere end 10 community managers,

Anbefalinger

Kunder